Muur betonlook

De betonlook muren van Cemcolori zijn een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. De betonstuc van Cemcolori wordt niet gemengt met water maar met een speciale hars waardoor de betonlook muur sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt. De betonlook muren kunnen op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Op deze manier kan er met de betonlook muren van Cemcolori een schitterend industrieel, modern en robuuste uitstraling verkregen worden.

De betonlook muren van Cemcolori zijn een uniek product op de markt. De betonstuc van Cemcolori is waterdicht en naadloos. Cemcolori is van nature waterdicht en dat maakt het uniek met andere producten waar een betonlook muur mee verkregen kan worden. Bij Cemcolori dient de laklaag enkel ter bescherming tegen vuilaanslag, hetgeen de onderhoudsvriendelijkheid vergroot. Bij bestaande producten op de markt wordt een laklaag gebruikt om de muur waterdicht te maken. Wanneer deze laklaag slijtage gaat vertonen verliest de muur zijn waterdichte karakter. Dit is bij Cemcolori niet het geval. Hierdoor zijn de betonlook muren van Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in badkamers, douches of een toilet. Het is bovendien mogelijk de betonlook muur over het bestaande tegelwerk heen te plaatsen. Dit voorkomt veel onnodig sloop- en breekwerk. Onze gecertificeerde verwerkers vlakken het tegelwerk eerst uit alvorens de betonlook muur van Cemcolori op deze ondergrond kan worden aangebracht.

Het is in veel gevallen mogelijk de betonlook muur afwerking van Cemcolori binnen twee tot vier dagen te realiseren. Met een gecertificeerd verwerker kan de specifieke situatie goed beoordeelt worden en een gedetailleerde tijdsplanning afgesproken worden.
Kortom, een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijke betonlook muur met een luxe design uitstraling!

De betonlook muren zijn in diverse kleuren uitvoerbaar. Cemcolori bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. Voor projecten en op aanvraag zijn wij zelfs in staat om de beton-cire vloeren op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren! Bekijk hier onze kleuren!

Daarom zijn de betonlook muren van Cemcolori het merk en dus de nummer 1 in betonlook afwerkingen!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Klik dan hier en kom in contact met gecertificeerde verwerkers in jouw regio!

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►